Työmiehen päiväkirja Asiaa siitä mistä ei pitäisi puhua ääneen

Hyvä politiikka mutta tissit pilasi

  • Kuva pöllitty Veikon seinältä: https://twitter.com/partakakipahis
    Kuva pöllitty Veikon seinältä: https://twitter.com/partakakipahis


Erimielisyys - mitä siihen vaaditaan? Eilen siihen riitti Paavon kämmenselkä ja Leenan vasen tissi.


En edes tiedä mistä Paavon ja Leenan debatti alkoi, sillä näkyvin uutisointi on koskenut tilannetta jossa ”Arhinmäki mahdollisesti koskettaa oikean käden kämmenselällä Meren rintakehää, kuitenkin selvästi erogeeniseksi alueeksi yleisesti tulkittujen rintojen yläpuolelta, ja hyvin lyhyesti” kuten Ilta-Sanomat asiantuntevasti artikkelissaan kertoo.


Ilta-Sanomat, MTV ja muut mahdolliset mediat jotka kyseisestä insidentistä olette uutisoineet: Miten meni, noin niin kuin omasta mielestä? Tiesitte varmaan mitä siitä seuraa kun heitätte koiralauman eteen luun.


Minä en ota kantaa siihen kumpi koski ja kumpi uhriutui; sitä tehdään tälläkin hetkellä Twitterissä ja muissa sosiaalisissa medioissa.


Mutta kun tälle linjalle on lähdetty niin törkkäänpä minäkin meisselini soppaan ja vähän hämmennnän.


Olen katsellut tilanteesta kaikki mahdolliset videot. Eräässä sivulta kuvatussa videossa Leenan rinnan kärjessä on havaittavissa jöpötykseltä vaikuttavaa kohoumaa ja pieni pidättynyt hymynkare. Siitä voi päätellä Leenan mahdollisesti, hyvin lyhyesti, nauttineen Paavon kosketuksesta.


Paavon aikeet eivät silti liene seksuaaliset sillä kosketus osuu selväsi nännien yläpuolelle ja siitä puuttuu kokonaan toisen kiihottamiseksi tarkoitettu hierova liike. Joistain kuvakulmista Paavon housujen miehustalla näkyvä kohouma voidaan tulkita orastavaksi erektioksi, mutta se lienee kuitenkin vain valon ja liikkeen aiheuttama harha.


Kaksi edellistä kappaletta luettuanne ette varmasti suhtaudu minuun vakavasti eikä pidäkään. Minun ei pitäisi olla typerä ja lapsellinen jos muut ovat, mutta olin kuitenkin. Siinä ei ole mitään järkeä, kuten ei siinäkään, että aikuiset ihmiset tällä hetkellä kinaavat siitä oliko kosketus tönäisy vai ei.


Mitään ei olisi tapahtunut mikäli Leenalla ei olisi tissejä, Paavolla kättä tai medioilla kameroita. Kaikki ne kuitenkin ovat, mutta siitä huolimatta ihan jokaista pippelin vilahdusta ei tarvitse rahvaalle näyttää.


Suomalaiset kuulemma ovat maailman onnellisin (ja varmaan myös tyhmin) kansa ja se on hyvin tullut esille tämänkin tapauksen uutisoinnin ja siitä käydyn keskustelun kohdalla.

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

> .....meisselini .....

ooo

Tampereella ei taideta hallita Stadin slangia ..... :-)

Käyttäjän JussiKolehmainen kuva
Jussi Kolehmainen

Miks niin luulet :-) Kun on tarpeeksi häpeämätön niin kyllä meisselillä voi tehdä muutakin kuin ruuvata. Tampereella ko. työkalu on humputin ja se ei olisi kuulostanut hyvältä... niin kuin ei kyllä kuulosta koko murrekaan.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Ihan käsittämätöntä pelleilyähän tällaisen vatvominen on, mutta surullista on myös se, että jos komeljanttareiden puoluekannat olisivat toisin päin, nyt ei kirjoiteltaisi naisosapuolen naurettavasta uhriutumisesta, vaan siitä miten sovinistipatriarkaattisika väkivalloin ottaa tilan naisoletetulta. Noin niin kuin tyyliin Emma-gaalaa seuranneet kirjoitukset.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ja toisaalta voi kyllä olla varma myös, että jos mies olisi tökkässyt naista (puoluekannoista riippumatta) samalla tavalla aggressiivisesti rintaan kuin Leena Meri tökkäsi Arhinmäkeä, niin siitä se vasta poru olisi tullut.

Käyttäjän JussiKolehmainen kuva
Jussi Kolehmainen

Tässä blogissa käsitellään vain Arhinmäen kämmenselällään tekemää agressiivista elettä. Meren mahdollinen tökkääminen on asia erikseen ja jos aihetta on niin se tullaan ruotimaan seuraavassa.

Ja ennen kuin joku valopää ehtii käsittämään tämän kommentin väärin, todettakoon, että se on läppä. Ilmoitan tämän etupeltoon siksi, että facen inbox on tiuhaan tahtiin pimputellut eilen ja tänään kun yksi jos toinen (en viitsi kertoa kumman ottelijan kannattaja) on valottanut minulle asioiden todellista kulkua sekä niiden taustoja ja seurauksia intiimisti yxärillä.

Toimituksen poiminnat